Gyógyító gyógynövények

Balzsam a testnek és léleknek!

"MENTA" TERMÉKCSALÁD

2021. július 29. 23:22 - m.elvira

A természet érintése mindennap a miénk lehet!

menta_termekcsalad.jpg

A 40 éves tradícióval rendelkező MENTA vállalat széles termékpalettával rendelkezik, amelyet szeretnénk a magyarországi felhasználókkal is megismertetni.

A termékskálán első helyen szerepelnek bőrregeneráló készítményei, melyek méltán felveszik a versenyt hasonló gyógynövénykrémekkel. Különösen égési sérülések esetén ajánlottak a JOMELOP termékek, melyek elsőként lesznek beszerezhetőek a hazai gyógyszertárakban.

Az arc és test ápolására állították össze MENTASKIN név alatt azt az olívaolajalapú balzsamot, mely megelőzi a mélyebb ráncok kialakulását és segít a már meglévőek kisimításában. Rendszeres használatával a bőr ápolt, friss és fiatalos marad.

STRIAMENT cellulitkezelő balzsam, bármely korosztály számára, nemtől és kortól függetlenül, segít eltüntetni a meglévő cellulitcsíkokat és megelőzi az újak kialakulását.

Napozás alatti védelemre, SPF30 fényvédő faktorral készül a MENTASOL napolaj.

Frissítő, relaxáló és egyben fájdalomcsillapító a MENTA RELAX masszázsolaj, illetve a MENTA RELAX növényi tonik.

CLAVEX néven fut a tyúkszem, szemölcs és bőrkeményedés eltávolító szérum.

EleMenta hajsampon és fejbőrápoló.

MENTAREUM Plus zsír izom- és izületi fájdalmak csillapítására, sportsérülések kezelésére, javítja a cirkulációt, bemelegíti az izmokat és ellazít.

Gyógynövényszirupok felső légúti megbetegedésre, száraz köhögésre.

"MENTA" a természet érintése!

 

 

komment

Az olívaolaj jótékony hatása a bőrre

2021. július 29. 23:22 - m.elvira

 Tudtátok, hogy az olívaolajat már az ismert görög költő, Homérosz is folyékony aranynak nevezte? Az ókori görögök, rómaiak és egyiptomiak is csodaszerként használták, ez az olaj volt bőrápolásuk titka.

A MENTA termékek nagy százalékban ezt az olajat tartalmazzák alapanyagként, amelyet további gyógynövénykeverékek dúsítanak.

Íme az olívaolaj jótékony tulajdonságai!

HIDRATÁL: Mélyen behatol a bőr rétegeibe, ott segíti a nedvességtartalmának megőrzését. Minden bőrtípus számára ideális, nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Nem tömíti el a pórusokat, így nem fokozza a pattanások kialakulását.

VÉD: Hasznos flavonoidot tartalmaz, gazdag A,C,D,E vitaminokban. Mivel számos különböző antioxidánst tartalmaz, így segít bennünket megóvni a káros környezeti hatásoktól.

TISZTÍT: Az olívaolaj természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

tree-1754051_640.jpg

 

komment

MÁSOD- ÉS HARMADFOKÚ ÉGÉSI SÉRÜLÉSEK

2021. július 21. 22:32 - m.elvira

Hogyan segít a JOMELOP G a másod- és harmadfokú égési sérüléseknél

Másodfokú égési sérülés esetén a bőr mélyebb rétegei is károsodnak.

A felületes másodfokú égések felszíne nedves és hólyagos, márványozott vöröses-rózsaszín, amely nyomásra elfehéredik. Az égést nagy fájdalom kíséri.

A mélyebb másodfokú égéseknél a sebfelszín fehér és hólyagos, amennyiben a hólyagok felrepednek a kiáramló vérplazma nedvessé teszi a területet. A fájdalom kifejezetten erős.

A harmadfokú égés már a bőr alatti kötőszövetet is eléri. A felszín piszkosszürke vagy halványan elszenesedett. Ilyenkor már nem érzünk fájdalmat, mert a terület idegvégződései elhaltak.

Az elsősegélyt nyújtó személy alapos kézmosás és fertőtlenítés után viheti fel a JOMELOP-G zsírt a szintén előzőleg 3%-os hidrogénnel, vagy súlyosabb esetekben fiziológiai oldattal lemosott területre. A hólyagokat sterilizált tűvel érdemes kiszúrni és újra lemosni a sebet. Steril gézre, spatula vagy kés segítségével fel kell vinni kb.12 mm rétegnyi JOMELOP-G kenőcsöt, amely teljes mértékben be kell, hogy fedje a megégett területet. Ajánlatos lazán rögzíteni a sebre helyezett gézt! A gyógykenőcs felvitele után a fájdalom kezd megszűnni, és viszonylag rövid idő alatt teljesen elmúlik. Minden 24 órában ugyanezt az eljárást kell megismételni. Amikor a seb kezd összehúzódni, a gyógyult részt a JOMELOP-E balzsammal lehet tovább kezelni.

 FIGYELEM! NAGYON FONTOS, HOGY A MÁSOD- ÉS HARMADFOKÚ ÉGÉSEK ESETÉN OKVETLENÜL ORVOSHOZ KELL FORDULNI!!!

jomelopg.png

komment

ELSŐFOKÚ ÉGÉSI SÉRÜLÉS

2021. július 16. 21:21 - m.elvira

Hogyan segít a JOMELOP E az elsőfokú égési sérüléseknél

Az égési sérülés az izom- vagy hámszövet olyan sérülése, amelyet hő, elektromosság, vegyi anyagok, súrlódás vagy sugárzás okoz. A forrázás az égési sérülések egyik fajtája a bőrre kerülő, magas hőmérsékletű folyadék (víz, olaj, gőz) hatására. (Wikipédia)

A túlzott napozás szintén égési sérüléseket okozhat.

Elsőfokú az az égés, amely csak a bőr felszínét érinti. Tünetei a bőrpír, enyhe duzzanat és fájdalom.

A leggyakoribb sérülések egyike, főleg kisgyermekek körében.

A JOMELOP E gyógynövénykivonatának összetétele hatékonyan segít az elsőfokú égési sérülések kezelésében. Amint az égett felületre rákenjük, azonnal enyhül a fájdalom és aránylag rövid időn belül, általában 2-4 óra alatt megszűnik a bőrpír, miután felvittük a balzsamot. Ajánlott minél előbb reagálni, ha lehetséges, akkor azonnal, az égett bőrt átitatni JOMELOP E balzsammal, vattapamacs vagy géz segítségével. 

                                                                                                                                            208918295_998686830930234_3837206513495830499_n.jpg

komment

Ismerd meg a JOMELOP- E balzsamot!

2021. július 12. 13:14 - m.elvira

Elsőfokú égési sérülések és más eredetű sérülések gyógyítása

A Jomelop-E balzsam rendkívül hatékony az elsőfokú égési sérülések kezelésében.Alkalmazása után szinte azonnal csökkenti a fájdalmat és megszünteti a bőrpírt. Eltünteti az égési és egyéb sérülések okozta hegeket és vadhúsokat. Kedvező gyógyösszetételének köszönhetően felgyorsítja a természetes bőrmegújulás folyamatát.20210703_141021.jpg

komment

Ismerd meg a JOMELOP G kenőcsöt!

2021. július 12. 13:14 - m.elvira

Másod- és harmadfokú égési sérülések kezelésére

jomelop-g-50g-640x640w.png

A JOMELOP-G méhviasz és olívaolaj alapú zsír másod- és harmadfokú égési sérülések kezelésére. A készítmény erőteljes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és összehúzó hatással rendelkezik. Az arcon és testen keletkezett sebek begyógyítására szolgál, melyek különféle sérülések ( tűz, vegyi anyagok, fizikai hatások, stb.) következtében alakultak ki.

komment

JOMELOP balzsam és zsír, égési és más sérülésekre

2021. július 12. 12:10 - m.elvira

Mit jelent a JOMELOP?

jomelop_termekek.jpg

 JO-MEL-OP szerb nyelven annyit jelent JOVANOV MELEM ZA OPEKOTINE, vagyis JOVAN BALZSAMJA ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKRE.

Ezeket a kizárólag gyógynövényalapú készítményeket több, mint negyven évvel ezelőtt állította össze egy szerbiai füvesember, nagyapja és édesapja tanításai alapján. Ő volt Jovan Saljic Ivangradból, akinek a receptjei alapján később a délvidéki MENTA vállalat gyártani és forgalmazni kezdte e termékeket.

JOMELOP-E folyékony alapú balzsam elsőfokú égési sérülések és régi hegek, vadhúsok kezelésére.

JOMELOP-G méhviasz alapú zsíros kenőcs másod- és harmadfokú égési sérülések kezelésére.

komment
süti beállítások módosítása