Gyógyító gyógynövények

A természet érintése

Ha a bőrünk mesélni tudna...

2021. augusztus 28. 00:55 - m.elvira

Yeal Adler: Bőrügyek című könyve kapcsán

 Naponta foglalkozunk bőrünk ápolásával, öregedésével, a kiütésekkel, a napozással.  De tudtad, hogy percenként mintegy 40 ezer bőrpikkely válik le rólunk?

Ez a szervünk egy kifinomult kommunikációs eszköz, nem más, mint a lélek tükre, amely megmutatja mi zajlik a belsőnkben. A ráncok árulkodnak örömről és gondokról, a hegek sérülésekről, a botox az öregedéstől való félelemről. Megmutatja, ha baj van a pajzsmirigy működésével, mert vagy túl száraz vagy sokat verejtékezik. Ha figyelmesen szemléljük rámutat a táplálkozási szokásainkra, figyelmeztet bennünket, ha túl sokat stresszelünk valamin.

coffee-2151200_1920.jpg

Dr. Adler elárulja nekünk, hogy miért nincs a férfiaknak narancsbőre, miért szépülünk meg a szeretkezéstől, milyen házi praktikákkal segíthetünk bőrünk ápolásában.

Ez a könyv abban próbál segíteni, hogy megismerjük ezt a csodás szervünket, a rajta lévő nyomokkal együtt jobban megértsük, s vele együtt saját magunkat is!

"Azt szeretném, ha jól éreznéd magad a bőrödben. Legkésőbb mostantól, és lehetőleg az idők végezetéig."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mvnature.blog.hu/api/trackback/id/tr316666156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása