Gyógyító gyógynövények

A természet érintése

"MENTA" TERMÉKCSALÁD

2021. július 29. 23:22 - m.elvira

HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON!

menta_termekcsalad.jpg

A 40 éves tradícióval rendelkező MENTA vállalat széles termékpalettával rendelkezik, amelyet szeretnénk a magyarországi felhasználókkal is megismertetni.

A termékskálán első helyen szerepelnek bőrregeneráló készítményei, melyek méltán felveszik a versenyt hasonló gyógynövénykrémekkel. Különösen égési sérülések esetén ajánlottak a JOMELOP termékek, melyek elsőként lesznek beszerezhetőek a hazai gyógyszertárakban.

Az arc és test ápolására állították össze MENTASKIN név alatt azt az olívaolajalapú balzsamot, mely megelőzi a mélyebb ráncok kialakulását és segít a már meglévőek kisimításában. Rendszeres használatával a bőr ápolt, friss és fiatalos marad.

STRIAMENT cellulitkezelő balzsam, bármely korosztály számára, nemtől és kortól függetlenül, segít eltüntetni a meglévő cellulitcsíkokat és megelőzi az újak kialakulását.

Napozás alatti védelemre, SPF30 fényvédő faktorral készül a MENTASOL napolaj.

Frissítő, relaxáló és egyben fájdalomcsillapító a MENTA RELAX masszázsolaj, illetve a MENTA RELAX növényi tonik.

CLAVEX néven fut a tyúkszem, szemölcs és bőrkeményedés eltávolító szérum.

EleMenta hajsampon és fejbőrápoló.

MENTAREUM Plus zsír izom- és izületi fájdalmak csillapítására, sportsérülések kezelésére, javítja a cirkulációt, bemelegíti az izmokat és ellazít.

Gyógynövényszirupok felső légúti megbetegedésre, száraz köhögésre.

"MENTA"  A TERMÉSZET ÉRINTÉSE! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mvnature.blog.hu/api/trackback/id/tr7516642816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása